ÉRTÉKESÍTÉS

Szőlőkaró

Szőlőkaró gyártását 100-180 cm-ig vállaljuk, és hegyvidékről termelt akác fagyártmányfából fűrészeljük szalagfűrészek segítségével. Megrendelés szerint tudunk négyszög illetve háromszög alakú karókat gyártani a megrendelő minőségi követelményei szerint. A karókat 10 db-os kötegekben csomagoljuk. Szőlőkaróból közel 300.000 darabos referenciákkal rendelkezünk az egri borvidék valamint a nagyrédei hegyközség területén.


Ár:
65-80 Ft + ÁFA / db

Szőlőtámfa

Szőlőtámfa valamint karámfa előállítással is foglalkozunk, ezeket megrendelésre átmérő és hosszúság szerint a megrendelő igényei alapján termeljük, illetve gyártjuk le. Igény szerint a szőlőtámfa gépi benyomás esetén hegyezhető, illetve a töve megégethető, konzerválható. Minden faanyag szükség szerint megháncsolható. Játszótér-alapanyagként szolgáló rúdfa (1-5 m) is rendelhető. Referenciánk a közel 100.000 darabos értékesített mennyiség az egri és nagyrédei hegyközség, valamint a balatonfelvidék egyes területein is.
Ár: 600-1000 Ft + ÁFA / db

Fűrészáru

Fűrészárut főként fagyártmányfából megrendelésre gyártunk a deszka illetve palló vastagsága és hossza függvényében. Ezeket szélezve, vagy szélezetlenül, különböző méretekben és fafajokból tudjuk megvalósítani.
Ezeket a faipar számos területén valamint újabban szélezetlen kivitelben díszkerítésnek is szokták alkalmazni akár függőleges, akár vízszintes formában.
Ár: 25000 Ft + ÁFA / m3

Tüzifa / m3

Tüzifaértékesítést méteres, sarangolt, vagy darabolt és hasogatott kivitelben vállaljuk, 50 km-es körzeten belül házhozszállítva értékesítjük. Szükség esetén amennyiben a vevő nem rendelkezik megfelelő szállító kapacitással, a tüzifát nagy tételben kamionnal is el tudjuk szállítani az ország egész területére. Jelentősebb fafajok: akác, cser, tölgy, bükk. Nagyobb tételű vásárlás esetén saját teherautóval rendelkező tüzifakereskedőket is kiszolgálunk.
Ár: 9500 Ft + ÁFA / m3 felsőrakodón
10500 Ft + ÁFA / m3 köves út mellett leközelítve